Question about Executed Process with Window Class

Post here any topics that related to Enigma Protector, its functionality, your misunderstanding, offers to improvements etc etc etc
Post Reply
boboi1986
Posts: 31
Joined: Sat Dec 17, 2011 7:29 am

Question about Executed Process with Window Class

Post by boboi1986 » Wed Dec 05, 2012 9:56 pm

Hello Developer,

I have a few question, i hope you can give explaination to me :)

1. Window Class for each application/software is different ?
2. I want add Cheat Engine Window Class to Executed Process, but there have so many Cheat Engine Window class with different name, how to find the correct Window Class for each application/software ?

Image

perfectcode
Posts: 28
Joined: Tue Oct 30, 2012 8:15 am

Re: Question about Executed Process with Window Class

Post by perfectcode » Fri Dec 07, 2012 12:21 am

.
Last edited by perfectcode on Sat Apr 20, 2019 8:14 am, edited 1 time in total.

Enigma
Site Admin
Posts: 2587
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Question about Executed Process with Window Class

Post by Enigma » Fri Dec 07, 2012 8:32 am

Hi Kenneth, yes, I'm fully agree with you.

boboi1986
Posts: 31
Joined: Sat Dec 17, 2011 7:29 am

Re: Question about Executed Process with Window Class

Post by boboi1986 » Sun Dec 09, 2012 8:32 pm

Hello guys,

thank you for your reply. i found the address that my user try to modified, but i really dont know how to use virtualization in Enigma protector. Where i can find the tutorial about using virtuallization system?

prasid
Posts: 42
Joined: Fri Aug 22, 2008 3:17 pm
Location: Inside Enigma Core
Contact:

Re: Question about Executed Process with Window Class

Post by prasid » Sun Feb 17, 2013 1:50 pm

Look this image:

Image

You can add file and so on.

To get all details look here:

Image

Post Reply