Problem with EnigmaProtector 7 - Access violation

Post here messages if you have any problems with working of Enigma Protector
Post Reply
njmube
Posts: 8
Joined: Tue Aug 04, 2015 3:54 am

Problem with EnigmaProtector 7 - Access violation

Post by njmube » Thu Jan 06, 2022 3:15 pm

Hello.

With version 7.0 of Enigma it cannot be run from the console, the same parameters work perfectly with all previous versions.
Attachments
_6hmNIoEpLM.png
_6hmNIoEpLM.png (17.22 KiB) Viewed 1276 times

Robert
Posts: 3
Joined: Thu May 12, 2011 8:20 am

Re: Problem with EnigmaProtector 7 - Access violation

Post by Robert » Mon Jan 24, 2022 11:34 am

I see the same issue in both 32 and 64 bit command line.

Enigma
Site Admin
Posts: 2744
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Problem with EnigmaProtector 7 - Access violation

Post by Enigma » Tue Jan 25, 2022 1:16 pm

Hi guys, unfortunately, we can't replicate this problem. I see you've choosen '-q' option, so no messages are coming from protection log. Can you please remove this option, to check where the problem happen?
If possible, please send us your .enigma file with the file to protect, so we check it out, at support@enigmaprotector.com

njmube
Posts: 8
Joined: Tue Aug 04, 2015 3:54 am

Re: Problem with EnigmaProtector 7 - Access violation

Post by njmube » Wed Jan 26, 2022 5:10 pm

Hi.

I attach a screenshot without the -q option.

Thanks.
Attachments
wqogksR5ey.png
wqogksR5ey.png (45.58 KiB) Viewed 1142 times

njmube
Posts: 8
Joined: Tue Aug 04, 2015 3:54 am

Re: Problem with EnigmaProtector 7 - Access violation

Post by njmube » Wed Jan 26, 2022 5:18 pm

When doing it from Enigma if it works.
Attachments
Enigma32g_mL7b10qrFs.png
Enigma32g_mL7b10qrFs.png (60.43 KiB) Viewed 1142 times

Post Reply