Any questions? Ask us: support@enigmaprotector.com

False positive with admin custom manifest

Post here messages if you have any problems with working of Enigma Protector

False positive with admin custom manifest

Postby Tony » Wed Apr 05, 2017 5:04 pm

I am using enigma 5.60, however I notice I get a false positive with several antivirus if my protected software has this custom manifest which requests admin rights

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
<ms_asmv2:trustInfo xmlns:ms_asmv2="urn:schemas-microsoft-com:asm.v2">
<ms_asmv2:security>
<ms_asmv2:requestedPrivileges>
<ms_asmv2:requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false" />
</ms_asmv2:requestedPrivileges>
</ms_asmv2:security>
</ms_asmv2:trustInfo>
</assembly>

Any idea? I still get false postives with avast even with the new enigma.
Avast is really becoming a shitty antivirus
Tony
 
Posts: 40
Joined: Mon Jul 12, 2010 1:53 pm

Re: False positive with admin custom manifest

Postby Enigma » Wed Apr 05, 2017 5:21 pm

Hi Tony, looks like antiviruses do not like when software require admin rights.

In this case, the solution would be to report the false detection directly to antivirus. For Avast there is a submission form: https://www.avast.com/false-positive-file-form.php
Enigma
Site Admin
 
Posts: 2183
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm


Return to Problems

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 13 guests

cron