Any questions? Ask us: support@enigmaprotector.com

v4.30 Not working on Windows 8.1

Post here messages if you have any problems with working of Enigma Protector

v4.30 Not working on Windows 8.1

Postby bensam56 » Wed Mar 11, 2015 3:08 am

Hi, Using the latest version (4.30). If I enable Virtual box - Files virtualization then the app is not at all loading. Without virtual box it loads fine. Tried with previous version v4.20 and with virtual box working fine. Surely some issues with new version on Windows 8.1 64-bit

My app is .NET WPF (x86)

Regards,
Ben
bensam56
 
Posts: 14
Joined: Mon Jul 15, 2013 11:23 am

Re: v4.30 Not working on Windows 8.1

Postby Centinell » Tue Mar 17, 2015 7:21 pm

Same problem with .NET 4.0 Windows Forms x86.
Centinell
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 17, 2015 7:20 pm

Re: v4.30 Not working on Windows 8.1

Postby Alec » Mon Mar 23, 2015 6:19 am

We are looking forward resolving this issue. Can you please send as a sample app among with an enigma project file on support@enigmaprotector.com so we could check the bug ? Thanks.
Alec
 
Posts: 86
Joined: Thu Feb 20, 2014 9:35 am

Re: v4.30 Not working on Windows 8.1

Postby am_al_59 » Sat Apr 04, 2015 7:43 pm

I have exactly the same problem
with version 4.20 all is fine
but in the new version will not run
am_al_59
 
Posts: 8
Joined: Fri Oct 31, 2014 8:03 pm

Re: v4.30 Not working on Windows 8.1

Postby Enigma » Thu Jun 18, 2015 2:20 pm

Please contact support, this problem is fixed.
Enigma
Site Admin
 
Posts: 2178
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: v4.30 Not working on Windows 8.1

Postby MixBanana » Fri Aug 14, 2015 9:32 am

Same problem with virtual box on Windows 8.1.
MixBanana
 
Posts: 13
Joined: Thu Sep 29, 2011 11:38 am


Return to Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron