Any questions? Ask us: support@enigmaprotector.com

Problem adding / testing protection

Post here messages if you have any problems with working of Enigma Protector

Problem adding / testing protection

Postby chris_s » Wed Feb 15, 2017 7:59 pm

I am ready to protect a program that I want to release as a public beta. I wanted to be sure that protection was being applied correctly so I tried a test (which didn't work) and then I tried some more (which are also not working).

  • I initially used the 'Limitation by expiration date' and made the expiration the following day. When I tried it the following day and the day after, the program executed as normal every time (IE the expiration didn't work).
  • I then tried 'limitation by execution count' and that didn't work either. I tried replacing the original executable and I tried creating a new one (with a different name). Neither version stopped the execution after the execution count was exceeded.
  • After a number of attempts, the result went to the other extreme. Now, even if I save the output to a different name (with some sort of trial parameter) it does not execute my program but immediately goes to the Registration Dialog.
  • I also tried using a different project name but it still immediately displays the Registration Dialog.

The other parameters that are set are very simple. I didn't turn on hardware lock or anything like that.

Perhaps this is related to doing everything on a single machine. If that is the case, what is the appropriate strategy for testing the various Enigma parameters and, if necessary, resetting things before doing each test?
chris_s
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 18, 2016 7:44 pm

Re: Problem adding / testing protection

Postby chris_s » Wed Feb 15, 2017 9:55 pm

I did some additional testing with another module and when I changed the version number (with 'Reset trial in new version' turned on) I was able to run the module again to the limit of the trial parameter. I tried the same thing with the one that is giving me problems and it does not start the trial again.
chris_s
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 18, 2016 7:44 pm

Re: Problem adding / testing protection

Postby Enigma » Thu Feb 16, 2017 11:40 am

Hi Chris,

This "problem" happens because your module is registered. Trial stops counting when there is a valid license in the system. If there is valid key, all trial limitations are gone.

So you need to open your project in Enigma Protector and click main menu - Tools - Debug - Reset all local info. This removes the key and trial info from your testing PC.

Also, you can control the licensing status (to avoid such confusions) by calling EP_RegLoadAndCheckKey function.
Enigma
Site Admin
 
Posts: 2199
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Problem adding / testing protection

Postby chris_s » Thu Feb 16, 2017 5:47 pm

Thanks for the info. I will give it a try.
chris_s
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 18, 2016 7:44 pm

Re: Problem adding / testing protection

Postby chris_s » Fri Feb 17, 2017 10:06 pm

It seems that the original project was screwed up and it didn't work even after a reset. I created a new project and that worked OK.
chris_s
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 18, 2016 7:44 pm


Return to Problems

Who is online

Users browsing this forum: BeBassHD, Google [Bot], raxter_max and 4 guests