Any questions? Ask us: support@enigmaprotector.com

xulrunner virtualisation problem in EVB 7.2

Issues related to Enigma Virtual Box

xulrunner virtualisation problem in EVB 7.2

Postby fabiani » Mon May 04, 2015 7:09 am

I used EVB from many projects and work very well, until now.
I have some problems with Enigma Virtual Box, version 7.2. I can't virtualize xulrunner if in project i use any drive locations. It runs well just when if I use %DEFAULT DIRECTORY%. I try in Windows XP SP3 and Windows 7, some results. If I try to use other options, compilation fail also.
When I use version 6.7 (old!), it runs very well. Also it runs well if i use virtual directory in projects, in both Windows XP and Windows 7. Something go wrong in current 7.20 version?! Please help!
fabiani
 
Posts: 2
Joined: Mon May 04, 2015 6:07 am

Re: xulrunner virtualisation problem in EVB 7.2

Postby ilya01 » Mon May 04, 2015 5:33 pm

Moved to Enigma Virtual box board.
ilya01
 
Posts: 81
Joined: Tue Oct 07, 2014 2:31 am

Re: xulrunner virtualisation problem in EVB 7.2

Postby fabiani » Tue May 05, 2015 6:07 am

Seems that problem was caused by VMWare Player. After dezinstalation and cleaning registry and some files left behind (see http://kb.vmware.com/selfservice/micros ... nalId=1308) EVB runs well again. Somehow VMWare Player affect functionality of Enigma Virtual Box. Problem is solved ;)
fabiani
 
Posts: 2
Joined: Mon May 04, 2015 6:07 am


Return to Enigma Virtual Box x86/x64

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests