Changing Sandbox folder

Issues related to Enigma Virtual Box
Post Reply
uagma
Posts: 6
Joined: Mon Jan 13, 2020 9:16 pm

Changing Sandbox folder

Post by uagma » Mon Jan 13, 2020 9:27 pm

How can I use Sandbox folder? For example: I need App.exe as a container and App folder as a Sandbox near the App.exe, like in ThinApp.

Enigma
Site Admin
Posts: 2545
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:24 pm

Re: Changing Sandbox folder

Post by Enigma » Wed Jan 15, 2020 2:26 pm

Sandbox, do you mean the folder where the application store files that it modifies? Like program settings or so?

If so, unfortunately, this is not possible for now, but we are working on that.

uagma
Posts: 6
Joined: Mon Jan 13, 2020 9:16 pm

Re: Changing Sandbox folder

Post by uagma » Fri Jan 17, 2020 10:49 pm

Enigma wrote:
Wed Jan 15, 2020 2:26 pm
Sandbox, do you mean the folder where the application store files that it modifies? Like program settings or so?
Yes, I mean that.
Enigma wrote:
Wed Jan 15, 2020 2:26 pm
If so, unfortunately, this is not possible for now, but we are working on that.
That's fine by me! ;)

Post Reply